Kompositarbejde

Kompositarbejde

Hos Bloch Både ApS har vi en bred vifte af kompetencer indenfor bådbygger branchen, der sikrer vores kunder service og kvalitet fra højeste hylde. Vi har været i branchen i mere end 20 år, hvorfra vi har stiftet bekendskab med de fleste udfordinger. 

Gelcoat en del af det yderste lag på skroget af en glasfiberbåd. Gelcoat er designet til at beskytte de underliggende glasfiberlag. Men gelcoat er ikke den afsluttende coating.

Via den kemiske sammensætning af polyesterharpiks, en katalysator og andre kemikalier opnås gelcoatens styrke og vandafvisende egenskaber.

Som enhver anden overflade og finish vil gelcoat også få ridser og småskader og bør derfor løbende vedligeholdes. Over tid, kan der forekomme “spider cracks” i gelcoaten, som løber fra samlinger eller kryds i kabine-, dæk- eller skrogoverflader. Spider cracks kan indikere svagheder i den underliggende glasfiber. Et andet problem du vil kunne støde på er blærer i gelcoaten, også kaldet osmose.

Renovering, reetablering og andet arbejde udføres i glasfiber og kulfiber

Uanset hvad du har brug for, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har hos Bloch Både ApS mange års erfaring med renovering, reetablering og andre typer arbejde i glasfiber og kulfiber. Uanset omfanget af din opgave, stor som lille, så kan vi hjælpe dig trygt videre. 

Kontakt os

Interesseret i at få et uforpligtende tilbud? Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende en e-mail til tommy@bloch-baade.dk eller ringe på telefon 20 52 20 12. Vi glæder os til at høre fra jer.

Få dit tilbud her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.